De architect bouwt aan jouw toekomst


Tijdens De Renovatiedag op zondag 15 mei zetten architecten en verbouwers de deuren voor je open. Stap binnen en ontdek het project in levende lijve. Stel ook al je vragen aan de aanwezige architect en ontdek meteen of er een match is.


Kiezen om te (ver)bouwen kan verschillende redenen hebben: je hebt nood aan meer comfort en wil ook in je woning streven naar een hogere levenskwaliteit. Of door de aanwezigheid van opgroeiende kinderen is die starterswoning echt niet meer optimaal. Met andere woorden: je kijkt naar de toekomst.

 

Maar het is geen geheim dat er bij (ver)bouwen heel wat komt kijken. Pak het onmiddellijk efficiënt aan en kies voor een architect. Hij zal jouw rechterhand zijn tijdens het volledige bouwproces en staat in voor een verregaande ontzorging.

De lager gelegen tuin van deze bel-etage-woning in Diest is toegankelijk met een trap en voor de kinderen (en durvers onder ons) via een schuifaf! Ontdek dit knappe project van punt-b architecten op zondag 15 mei!

Door samen te werken met een architect, ben je er zeker van expertise in huis gehaald te hebben. Hij kijkt verder dan de bestaande muren en zoekt naar functionele oplossingen. Hij is als de beste op de hoogte van de meest innovatieve en energiezuinige oplossingen. Daarnaast werkt hij op maat: hij luistert naar jouw wensen voor de toekomst en werkt anticiperend.

En dan is er ook nog de praktische kant: als je een omgevingsvergunning nodig hebt, kan enkel de architect die aanvragen. Daarnaast regelt en overziet de architect het volledige bouwproces: werkfases inplannen, vakmensen inschakelen en op elkaar afstemmen, samenwerkingen met aannemers en andere experts en regelmatige werfcontroles.

Deze sixties bungalow in Bonheiden kreeg een hedendaagse make-over door B-bis architecten. De ontwerpers haalden het licht maximaal naar binnen en installeerden tal van duurzame technieken. Breng een bezoekje op 15 mei.

Drie redenen om jouw bezoek(en) nu in te plannen:

  1. Tijdens De Renovatiedag kan je meerdere afgewerkte projecten bezoeken: hier heb je écht iets aan.
  2. Architect én verbouwer zijn aanwezig, het ideale moment om al je vragen te stellen.
  3. Ontdek meteen of je een klik hebt met de aanwezige architect

En dan nu even praktisch

  • Ontdek alle projecten van De Renovatiedag
  • Kies welke projecten jou interessant lijken en registreer je bezoek(en)
  • De Renovatiedag: zondag 15 mei. Laat je volop inspireren en informeren! De ontwerper van jouw droomrenovatie zit er zeker tussen