Waarom deelnemen?

Eindelijk weer contact met verbouwers

Veel architecten en bouwheren kijken er naar uit om elkaar terug te ontmoeten. De Renovatiedag is hiervoor de ideale gelegenheid. 

Jouw verhaal staat centraal

Het unieke aan De Renovatiedag is dat niet alleen het gebouw centraal staat. Minstens even belangrijk is jouw verhaal. Bezoekers ontdekken hoe je omgaat met ruimte, verhoudingen, materialen, indeling, sfeer… En ze vertrekken met jouw visitekaartje op zak.

Tot in de puntjes georganiseerd

Je kan rekenen op onze ondersteuning op maat. Met o.a.: wegwijzers, affiches, folders, schoenbeschermers, advies, tips & tricks … En ja, in tijden van corona ook handgel en mondmaskers. Zo kun jij je volledig focussen op de openhuizendag zelf.

Je leert zelf bij

De Renovatiedag is een mooie gelegenheid om het project - van opstart tot oplevering - zelf te evalueren. Je deelt ervaringen met bezoekers en je krijgt heel wat nuttige feedback.

Een extra virtuele troefkaart

Naast foto's kun je dit jaar ook een videorondleiding en een podcast toevoegen. Dit is in de eerste plaats een troef voor deelnemers aan de digitale editie, maar ook wie voor de openhuizendag kiest, kan een video en/of podcast uploaden. Vorige editie bezochten 50.000 mensen de website, goed voor 400.000 virtuele bezoeken aan de projecten.