De Renovatiedag 2022

Bezoek de knapste renovaties in je buurt


Op zondag 15 mei 2022 zwaaien renovaties in heel Belgiƫ de deuren open tijdens de Renovatiedag. Je doet er niet alleen inspiratie op, maar ontdekt ook het verhaal van de architect en de bewoners. Ontdek nu alle projecten en plan je bezoek(en)


De Renovatiedag is er voor elke verbouwer. Ben je op zoek naar een architect om de renovatie van je allereerste woning in goede banen te leiden, al dan niet gefaseerd? Wil je voor het hele gezin meer speel-, werk- en ontspanningsruimte creëren, of hebben de kinderen het ouderlijke nest verlaten en wil je juist meer aandacht voor lenenslang wonen? Misschien zie je het groter en droom je ervan om met vrienden of familie te cohousen? In het breed scala van referentieprojecten vindt iedereen zijn gading.

 

Hoe divers ook, alle deelnemende projecten hebben één ding gemeen: er werd telkens samengewerkt met een architect. Hij of zij ziet ruimtelijke mogelijkheden die vaak niemand anders opmerkt, heeft inzicht in de manier waarop bepaalde materialen bepaalde sferen creëren en weet stijl, organisatie, techniek en budget tot een sluitend geheel te verenigen. 

 

Grijp dus je kans en laat je volop informeren en inspireren!

Wie weet ontmoet je de ontwerper voor jouw droomrenovatie.

 

Ontdek nu alle projecten