AquaClean Tuma, de douche-wc van Geberit, is het neusje van de zalm!

GEBERIT


De tijden dat badkamers en toiletten kleine praktische ruimtes zonder charme waren, liggen al geruime tijd achter ons. We dromen vandaag de dag allemaal van een mooie badkamer die ook nog eens comfortabel en praktisch is ingericht. Alleen het beste is goed genoeg om van jouw badkamer een waar wellnessoord te creëren. Kies daarom voor de AquaClean Tuma, de wc met douchefunctie van Geberit.


Drie modellen die zich aanpassen aan uw wensen, behoeftes en ruimtes

Een ongeëvenaard comfort, een strak design, een compact formaat en een eenvoudige plaatsing zijn de troeven van dit luxetoilet dat Geberit voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk wil maken.

 

De AquaClean Tuma is in drie modellen verkrijgbaar: een complete hang-wc, enkel als wc-zitting en een complete staande wc. Elk model biedt een oplossing op maat én dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. U hoeft geen grote werken te voorzien. Zelfs in de kleinste ruimtes bieden de compacte modellen van dit gamma u de oplossing om de ruimte optimaal in te delen met een minimaal plaatsverlies, voor een ongeëvenaard comfort!

Ervaar het ultieme comfort

Een toiletbezoek is een van de weinige momenten op de dag waarop we alleen maar aan onszelf moeten denken. Met de AquaClean Tuma van Geberit wordt het een moment van puur welzijn, een moment om gewoon even tot uzelf te komen.

 

De AquaClean Tuma heeft nog enkele extra functies voor het ultieme comfort zoals:  verwarming van de wc-zitting, een droogfunctie en een geurextractie. Uw individuele voorkeuren - stand van de douche en intensiteit van de straal - kunt u bewaren met de bijhorende afstandsbediening. De Geberit AquaClean Tuma is dus altijd de juiste oplossing.

 

Klik hier voor meer info over de Geberit AquaClean Tuma.