Renoveren? Kies voor meer comfort met onze isolatietips

Recticel Insulation


Renoveren is een uitstekend idee. Investeer goed en maak van bij het begin de juiste keuzes. Denk ook na over de uitdagingen op het vlak van comfort in uw woning, bijvoorbeeld wat betreft akoestiek. Recticel Insulation biedt je twee state-of-the-art isolatieoplossingen aan.


Ontdek Comfofix®, de formule 1 voor zolderisolatie

Comfofix® is met zijn ‘pop-in’ concept het allereerste isolatiepaneel dat in één beweging kan worden geïnstalleerd. Het werd ontwikkeld voor het isoleren van hellende daken aan de binnenzijde en kan voor zowel bouw- als renovatieprojecten gebruikt worden. De installatiemethode is de snelste en gemakkelijkste op de markt. Om het Comfofix® paneel te installeren, schuift u het eenvoudig tussen de spanten totdat het volledig vastzit. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat het paneel correct wordt geplaatst zonder gereedschap, boren, schroeven, spijkers of nietjes, waardoor tijd wordt bespaard. Deze eenvoudige opvulling van de ruimte tussen de spanten is voldoende om uw zolder te isoleren, dankzij de hoge thermische prestaties van het paneel. Je verliest dus geen ruimte! Plaats een dampscherm aan de binnenzijde, bedek de panelen met gipskartonplaten en u bent klaar.


De efficiëntie, eenvoud en snelheid van installatie maken van Comfofix® een heel winstgevende oplossing.

Stilte! Silentwall®, de geluidsisolatieoplossing voor binnenmuren

Je buren zijn luidruchtig, je kunt niet tegen het lawaai van hectisch wegverkeer? ... Bescherm jezelf tegen lawaai!

 

Silentwall® geluidsisolatiepanelen hebben de test doorstaan: ze verminderen luchtgeluid met 87 % (9dB ΔRw), bedekt met een gipskartonplaat van 12,5 mm. Silentwall® bevat ten minste 70% gerecycleerd polyurethaanschuim, waardoor de verspilling van grondstoffen en de milieu-impact worden beperkt. Silentwall® is eenvoudig en snel te installeren op binnenmuren met behulp van het dubbele lijmprincipe, en dit met een rol of een lijmpistool. Door de dikte van 40 mm is het een ideaal product voor zowel nieuwbouw als renovatie, waarbij u uw binnenruimte maximaal kunt behouden. Bovendien heeft Silentwall® ook thermische prestaties (λD = 0,037 W/mK).

Silentwall

Isoleren: een dubbel voordeel!

De overheid stimuleert het energetisch renoveren van huizen en appartementen. U kunt een premie aanvragen in Wallonië, Brussel en Vlaanderen om uw huis thermisch te isoleren. Dubbel effect voor uw portemonnee! Profiteer van de premies en verlaag uw maandelijkse energierekening. Isoleren is altijd een goed idee!

Meer info: recticelinsulation.be

© 2020 De Renovatiedag Privacy Statement Cookie Policy