Nieuwe ramen en deuren kiezen voor je renovatie doe je zo

Reynaers Aluminium


Bij nieuwe ramen en deuren kijken we vooral naar energie-efficiƫntie. Maar hoe kies je de perfecte aluminium ramen en deuren voor je renovatie uit het enorme aanbod aan mogelijkheden? Reynaers Aluminium komt met een oplossing.


Wanneer we ramen kiezen, moeten die in de eerste plaats energie-efficiënt en onderhoudsvriendelijk zijn. Verbouwers hechten daarnaast ook veel belang aan de visualisatie van het verwachte resultaat, persoonlijk advies en een uitgebreide keuze aan kleuren en profielen.

Ramen kiezen begint thuis

Plan je een renovatie? Ben je op zoek naar een nieuwe veranda? Of ben je benieuwd naar welke ramen en deuren bij jouw project passen en wil je dat liefst meteen weten? Op reynaers.be start een gepersonaliseerde inspiratievideo direct na het ingeven van je adresgegevens en een paar persoonlijke voorkeuren. Hou je eerder van modern of klassiek? Vind je onderhoudsvriendelijkheid en veiligheid belangrijk, of zijn duurzaamheid en energiezuinigheid nog meer jouw ding? Op een interactieve manier leg je je eigen accenten en krijg je een video op maat te zien. Na afloop ontvang je zelfs een gepersonaliseerd magazine in je mailbox. In je video krijg je meteen te zien hoeveel Reynaers vakmannen zich in jouw buurt bevinden.

Persoonlijk advies

Vervolgens kan je bij een Reynaers vakman terecht voor persoonlijk advies op maat. Bij de vakman kan je niet alleen de ramen en profielen in real life bekijken, je kan er ook de producten op een groot scherm visualiseren met de innovatieve productconfigurator.

 

Deze digitale innovaties zijn een handig hulpmiddel. Uiteindelijk is het aan de vakman, die je bijstaat door de juiste vragen te stellen en je de diverse mogelijkheden te tonen. Zijn expertise zal je helpen de juiste keuze te maken voor jouw renovatie op basis van jouw voorkeuren.

Ruime keuze aan kleuren en profielen

De digitale showroom biedt een oplossing voor een luxeprobleem: bij Reynaers aluminium zijn er zodanig veel keuzemogelijkheden dat het onmogelijk is om alle producten in een traditionele showroom samen te brengen. Binnen elke productgroep kan je immers kiezen voor verschillende isolatieniveau’s, designvarianten, stijluitvoeringen en alle RAL-kleuren. Om dan nog te zwijgen over de verschillende soorten beslag en handgrepen. Het goede nieuws? Er is voor elk wat wils en via de erg efficiënte productconfigurator vind je jouw ideale aluminium schuif- of vouwdeur, raam, deur of veranda.

 

Bezoek een showroom en overtuig jezelf: op Reynaers Aluminium kan je rekenen.

De vakman in jouw buurt vind je op reynaers.be/vakman