© Egide Meertens, Marc Soubron

Ga voor duurzame schoonheid met Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium


Reynaers Aluminium geeft jouw verbouwproject een unieke toets van duurzame schoonheid. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van innovatieve en hoogkwalitatieve profielen voor onder meer aluminium ramen, deuren en veranda’s. Wat je ook wil realiseren, hoe je ook wil wonen: samen met een uitgebreid netwerk van vakmannen zorgt Reynaers Aluminium voor een oplossing die helemaal aansluit bij jouw verwachtingen.


De profielen van Reynaers Aluminium bewijzen dat echte schoonheid wél kan blijven duren. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar gaan ook een leven lang mee. Aluminium combineert dan ook heel wat sterke eigenschappen. Dit oerdegelijke, lichtgewicht materiaal is bijzonder onderhoudsvriendelijk, inbraak- en brandveilig én het isoleert optimaal voor een lage energiefactuur en maximaal wooncomfort. Daarnaast is het 100% recycleerbaar, en dus goed voor het milieu: met deze profielen maak je meteen een ecologische keuze.

 

Het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom maakt Reynaers Aluminium ook op esthetisch vlak het verschil in elk soort woning. Zo zijn de profielen van Reynaers Aluminium in alle RAL-kleuren en talloze afwerkingen en stijlen beschikbaar. Ze worden aan de hand van de nieuwste technologieën en met veel oog voor detail en kwaliteit bewerkt. Dit resulteert in aluminium ramen, deuren, veranda’s, maar ook aluminium schuiframen, vouwdeuren en glasgevels die altijd perfect aansluiten bij elke bouwstijl, in ieder type woning. Bovendien blijft Reynaers volop innoveren, om je de meest vernieuwende aluminium toepassingen te blijven bieden.

Je Reynaers vakman

Je Reynaers vakman luistert nauwgezet naar je wensen en inspireert je met gepersonaliseerd advies. Dit alles in nauwe samenwerking met alle andere betrokkenen, want Reynaers Aluminium brengt iedereen rond de tafel die van jouw woonproject een succes maakt. Zodat jij kunt blijven genieten van puur woonplezier, een leven lang.

 

Ontdek hoe de profielen van Reynaers Aluminium het verschil maken in jouw bouw- of verbouwproject. Neem contact op met de Reynaers Aluminium vakman in jouw buurt voor een showroom-bezoek of een offerte op maat. Nu al benieuwd? Download dan meteen het inspiratieboek.

©Egide Meertens, Marc Soubron