Realistisch (ver)bouwen met de architect


Tijdens De Renovatiedag op zondag 15 mei kan je op een laagdrempelige manier verschillende architecten ontmoeten. Je ontdekt meteen wat hun stijl en manier van werken is. Het perfecte moment voor de eerste kennismaking en de architect te vinden met wie je een klik hebt.


De beslissing is genomen: je gaat (ver)bouwen. Proficiat! Vanaf nu komt er heel wat op je af, belangrijke en complexe beslissingen die een invloed zullen hebben op het finale resultaat: jouw woning.

 

Het mag duidelijk zijn: een goede begeleiding is cruciaal. Kies dus voor een architect, die jouw rechterhand zal worden gedurende het volledige bouwproces. Hij luistert naar jouw wensen en werkt een efficiënt plan voor je uit. Bovendien werkt de architect op maat van jouw budget: hij doet realistische voorstellen en denkt aan alle mogelijke oplossingen.

De architect is jouw compagnon de route gedurende het volledige verbouwproces. Foto: renovatieproject ir.-architect Barbara Campens. Ontdek hier het eindresultaat en breng een bezoekje op zondag 15 mei. 

Daarnaast regelt en overziet de architect het volledige bouwproces: werkfases inplannen, vakmensen inschakelen en op elkaar afstemmen, samenwerkingen met aannemers en andere experts en regelmatige werfcontroles. En vergeet niet: als je een omgevingsvergunning nodig hebt, kan je niet zonder architect. Als je gaat verbouwen in verschillende fases, speelt de architect een nog grotere rol. Hij kan immers perfect inschatten in welke volgorde de werken best gebeuren en kan het overzicht bewaren. Indien je graag zelf de handen uit de mouwen steekt, kan de architect perfect adviseren welke werken je zelf kan uitvoeren en welke je beter overlaat aan ervaren vakmensen.

Architect Piet De Mey haalt het maximum uit de beschikbare ruimte d.m.v. praktische bergingen en slim gekozen lichtinval. Breng op zondag 15 mei een bezoekje aan dit project in Sint-Amandsberg.

Drie redenen om jouw bezoek(en) nu in te plannen:

  1. Tijdens De Renovatiedag kan je realistische projecten bezoeken: hier heb je écht iets aan.
  2. Architect én verbouwer zijn aanwezig, het ideale moment om al je vragen te stellen.
  3. Ontdek meteen of je een klik hebt met de aanwezige architect

En dan nu even praktisch

  • Ontdek alle projecten van De Renovatiedag
  • Kies welke projecten jou interessant lijken en registreer je bezoek(en)
  • De Renovatiedag: zondag 15 mei. Laat je volop inspireren en informeren! De ontwerper van jouw droomrenovatie zit er zeker tussen